Jdi na obsah Jdi na menu
 


Charitativní baletní galavečer ve FNO

 

viille.jpgV sobotu 8.2.2014 se tanečníci Finského Národního baletu sešli na druhé scéně Finské Národní opery za jediným účelem. Společně připravili charitativní galavečer na podporu výstavby nové dětské nemocnice. Cena lístku byla cenově nad standartem. Lístky byly k dostání od 60ti Eur a výš. Celkem se na podporu nemocnice vybralo přes 20 000 €. Tanečníci vložili do projektu hodně sil a i vlastní tvorby. Velké díky za organizaci si zaslouží dlouholetý člen FNB Ville Mäki. První sólisté FNB Edita Raušerová a Michal Krčmář zatančili na závěr efektivní pas de deux z baletu Scheherazade v choreografii Kennetha Greveho. Michal se podílel na organizaci večera.

 

eda-a-misa.jpg

Edita Rauserova a Michal Krcmar

 

 

Foto: Mirka Kleemola

(více fotografií v albu Scheherazade)

www.michal-krcmar.cz/fotoalbum/scheherazade/

 

(Ukázka z představení a krátký rozhovor s Michalem o Krčmářem o charitativním představení)

 

 

charity-gala-mala-velikost.jpg 

 

 (První řada z leva: Olga Leppajarvi, Terhi Rasanen, Edita Raušerová, Linda Haakana, Andrea Laššáková, Anna Sariola, Barbora Kubátová, Annika Nieminen, Eun-ji Ha, Lucie Rákosníková, Emmi Karmitsa.

 

Druhá řada z leva: Piergiorgio Regazzo, Tuukka Piitulainen, Michal Krčmář, Jani Talo, Antti Keinanen, Nicholas Ziegler, Johan Pakkanen, Oliver Jahelka, Frans Valkama, Ilya Bolotov, Samuel Štěvík, Evaldas Bielinis.)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář